Attól tartasz, hogy mellplasztika után nem egyforma lesz a végeredmény? Félsz a fájdalomtól? Nem tudod, melyik szakember lenne a minden szempontból ideális Számodra? A mellplasztikán gondolkodókban számos kérdés megfogalmazódik, melyeket érdemes már az első személyes konzultáció során feltenni a választani kívánt plasztikai sebésznek. A mellplasztika még mindig a leginkább népszerű szépészeti beavatkozás, melynek köszönhetően jelentősen javulhat az életminőség. Tarts velünk, segítünk eloszlatni a tévhiteket, és megtudhatod, miért lehet hasznos számodra a mellplasztika!

 

1. Fontos a megfelelő szakember!

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy ha plasztikai sebész választásáról van szó, akkor a megbízhatóság kiemelt jelentőséggel bír. A tapasztalatok is azt mutatják, hogy a mai kor embere számára az áraknál a személyes szimpátia sokkal fontosabb a területen.

Tapasztalataink szerint kiváló szakemberekkel találkozhatsz az alábbi címen és elérhetőségeken:

Mellplasztika Centrum

Budapest, Zrínyi u. 2a, 1051

(06 1) 490 0206

2. Mellnagyobbítás mellfelvarrással- megereszkedett keblekhez ideális!

Ugyan a mellnagyobbítás iránt kétségkívül a legtöbben érdeklődnek, de megereszkedett keblek esetén ez gyakran kerül kombinálásra mellfelvarrással. A számos klinikán ingyenesen elérhető első személyes konzultáció során a szakember egyéni adottságaid és elvárásaid függvényében javasolja a megfelelő eljárást. Nem csak a várandósság és a szoptatás időszaka viselheti meg a melleket, hanem az idő múlása és természetesen a gravitáció is hatással vannak azokra. A sokak számára magabiztossági problémát okozó helyzet azonban a megfelelő plasztikai eljárással korrigálható.

 

3. A mellkisebbítés az egészségmegőrzést is szolgálhatja

Akik mindig is nagyobb keblekre vágytak, azok számára igen nehezen elképzelhető, hogy a nagy is lehet túl nagy. Pedig így van. A méretes keblek megnehezítik a sporttevékenységet, és a nyári időszakban a bőrbetegség sem ritka a keblek alatti területen. Az öltözködés során nem mindegy, milyen darabokra esik a választás, ugyanis még egy magasabb nyakú ruhadarabban is közönséges hatást kelthetnek a nagy mellek. A mellkisebbítés az érintettekre jellemző hát-és vállfájdalmaknak is véget vethet.

 

4. Mellplasztika után nem egyforma a két mell? Az eredmények nem azonnal láthatóak!

Sokan tartanak attól, hogy a mellplasztika után nem egyforma két mell hosszú távon is aszimmetrikus marad. Fontos tudni, hogy ha korábban is tapasztalható volt némi aszimmetria a két mell között, akkor ez a műtétet követő duzzanat elmúlása után is megmarad. Amennyiben nagyfokú aszimmetria volt jellemző, akkor ez eltérő méretű implantátumok választásával korrigálható a műtét során. Érdemes tisztában lenni azzal, hogy időszakos aszimmetria akkor is előfordulhat a beavatkozást követően, ha a két mell egyébként egyforma volt. A Mellplasztika Magazin azt javasolja, hogy aszimmetria esetén ezt a területet is érdemes fókuszba helyezni a szakemberrel történő konzultáció során.

 

5. Tényleg magabiztosabb lehetsz?

A telt keblek a nőiesség szimbólumainak számítanak. Nem véletlen, hogy egyre többen fekszenek szike alá, és valósítják meg így a hiányzó domborulatokat. A tapasztalatok szerint az érintettek rendszerint nagyobb magabiztosságra tesznek így szert, melynek előnyeit mind a magánéletben, mint a karrierben megérzik. Ugyanakkor fontos, hogy ne a plasztikai sebészet kínálta lehetőségektől várd életed megváltoztatását. A rosszul működő párkapcsolatot vagy a mélyen gyökeredző önbizalomhiányt aligha tudja megoldani az implantátum beültetése.

mellplasztika után nem egyforma

Abban az esetben viszont, ha kifejezetten kebleiddel vagy elégedetlen, és ez rányomja a bélyegét a hálószobai önbizalomra vagy a mindennapokra, akkor érdemes lehet a mellplasztikában gondolkodnod. Szakemberválasztás során törekedj arra, hogy maximális bizalommal tudj fordulni a választani kívánt profihoz. Az árak e tekintetben másodlagosak, ráadásul a mellplasztika költségeire egyébként is érdemes úgy tekinteni, mint a jövőre szóló befektetésre.