Magyarországon a plasztikai sebészet már lassacskán teljesen beépül a köztudatba és az egészségügybe. Szerencsére egyre inkább eloszlanak a tévhitek, és a jobbnál jobb plasztikai sebészek munkája is előbbre viszi a terület orvos-társadalmi és közösségi megítélését. Toperczer Zsolt plasztikai sebész már lassan 30 éve gyakorolja a szakmát, és pályafutása során számos beavatkozást végzett, mindet sikeresen. Így akár azt is kijelenthetjük, hogy ő egy jó plasztikai sebész. De nézzük meg kicsit részletesebben, hogy ki is ő?

Dr. Toperczer Zsolt tanulmányai, előélete

A sebész, akivel ebben a posztban foglalkozunk, 1986-ban kezdte tanulmányait a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, ahol cum laude végzett általános orvosként 1992-ben. Általános sebészeti szakvizsgáját 1998-ban, a plasztikai és égési sebészetijét pedig 2001-ben szerezte meg. Közben elvégzett egy orvosbiológiai mérnök MSc képzést is.  toperczer plasztikai sebész

Munkahelyeit tekintve 1992-től az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet Sebészeti Osztályán, 2000-től a Budapest Irgalmasrendi Kórház Sebészeti Osztályán dolgozott. Magánpraxisát 2001 óta üzemelteti.

Milyen műtéteket végez Dr. Toperczer?

A doktor úr plasztikai sebészeti beavatkozásai igen széles körűek. A szakember elsődleges szakterülete a mellplasztika, ugyanakkor számos egyéb műtétet is végrehajt.

A mellplasztikáról érdemes tudni, hogy egy rendkívül nehéz területről beszélünk, hiszen nem csak a megfelelő méret és forma kialakítása, de a megfelelő implantátum biztosítása is az orvos feladata. De ez még csak a jéghegy csúcsa, mivel talán mindennél fontosabb az, hogy precízen, a lehető legtöbb emlőmirigyet meghagyva, megkímélve legyen elvégezve a műtét. Ez pedig nem csak maga szintű precizitást, de évtizedek gyakorlatát és a lehető legjobb eszközöket igényli.

Más területeket sem vesz félvállról természetesen, hiszen a test minden tájéka egyaránt fontos! Az egyszerűbb ajak- vagy ráncfeltöltésektől a bonyolultabb komplex mellpasztikáig széles körben mozog Toperczer doktor tevékenységi köre. Érdemes konzultációt kérni, ahol megbeszélhetik a személyes igényeket, illetve a doktor elmondhatja, megmutathatja, hogy mit lehet és mit nem.

Vélemények Dr. Toperzcer Zsoltról

Ma már számtalan olyan platform van, ahol lehetséges véleményeket írni helyekről, szolgáltatásokról és emberekről.dr toperczer zsolt Egy rövid kutatással akár Ön is találhat hosszabb-rövidebb véleményeket Toperczer Zsolt plasztikai sebészről. Ezek általában véve pozitív megnyilvánulások, amelyek arról szólnak, hogy a műtétek minden esetben rendben lezajlottak, és a bent tartás ideje alatt is kellő szintű gondoskodást nyújtott a doktor. Általánosságban profi, precíz és empatikus orvosnak írják le, aki nem csak jól végzi a dolgát, de gyakran olyan eseteket is elvállal, amit más nem vállal, vagy esetleg nem megfelelő minőségben lett kivitelezve.

Ezeket a véleményeket mindenképpen érdemes átnézni és átolvasni. Elsősorban nem azért, hogy most egyből „kés alá” feküdjön, hanem azért, hogy merjen konzultációt kérni, ami már egyben a kezdeti bizalom jele is. A plasztikai sebészeti beavatkozásoknál rendkívül fontos a bizalom, amelyet nem lehet pusztán olvasottak alapján elérni – érdemes inkább bejelentkezni konzultációra, ahol szemtől szembe, szakmai és emberi szempontok alapján mérheti fel Toperczer Zsolt személyiségét. Ha pedig megvan a bizalom – ami már az első percben létrejöhet –, akkor pedig kezdődhet a munka, a tervezés!